Motorhome Magazine Open Roads Forum: Forum Technical Support: Revenge of the captcha
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Technical Support

Open Roads Forum  >  Forum Technical Support

 > Revenge of the captcha

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next
Sponsored By:
DiskDoctr

PA

Senior Member

Joined: 05/29/2006

View Profile



Posted: 09/08/17 01:38pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I'm surprised you didn't get more posts claiming you are lying about getting the CAPTCHA problem, or that you are an idiot who does not know how to use a browser.

That is usually the tone when I post about CAPTCHA problems [emoticon]

GordonThree

Northern Michigan

Senior Member

Joined: 05/19/2013

View Profile


Offline
Posted: 09/08/17 01:55pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

DiskDoctr wrote:

I'm surprised you didn't get more posts claiming you are lying about getting the CAPTCHA problem, or that you are an idiot who does not know how to use a browser.

That is usually the tone when I post about CAPTCHA problems [emoticon]


It's early yet!


2013 KZ Sportsmen Classic 200, 20 ft TT
2017 Ram 2500 4x4, 6.4 HEMI, 4.10 / Auto

DiskDoctr

PA

Senior Member

Joined: 05/29/2006

View Profile



Posted: 09/08/17 01:58pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

GordonThree wrote:

DiskDoctr wrote:

I'm surprised you didn't get more posts claiming you are lying about getting the CAPTCHA problem, or that you are an idiot who does not know how to use a browser.

That is usually the tone when I post about CAPTCHA problems [emoticon]


It's early yet!


LOL! Yeah, you might be surprised at how "dumb" those of us getting harassed by Cloudflare/CAPTCHA are [emoticon]

But seriously, please keep reporting it. Maybe someone will make an effort to FIX it...maybe not [emoticon]

myredracer

Langley B.C.

Senior Member

Joined: 04/27/2013

View Profile


Offline
Posted: 09/09/17 10:22am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I've also been getting the CAPTCHA security thing in the past few days, ever since the security clearance issue. Again just a few minutes ago. Only seems to happen after I've made a couple of edits or more to a post. Sometimes I just have to click on "I'm not a robot" but after more edits, it then wants me to click on a series of photos. Annoying!

I admit I usually feel like a robot when I get up in the morning and it's so frustrating to have to keep telling my computer I really am NOT a robot. Pffft...


Used to be I couldn't even spell RV, now we own one!

Gil, Deb & Dougal the Springer Spaniel
2014 KZ Spree 262RKS, many mods (mild to wild), Reese DC WDH
2009 F250 super duty, V10, supercab, 4WD, 8' bed, Hawkshead TPMS & T-valves


1492

Washington, DC

Moderator

Joined: 04/08/2005

View Profile



Posted: 09/09/17 07:53pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

It's more likely caused by a configuration issue on the reverse proxy server used for spam/malware detection.

AnEv942

CA

Senior Member

Joined: 10/10/2003

View Profile



Posted: 09/10/17 10:26pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Editing the TCU sticky under Truck Campers
[image]
First Ive ever seen this on open roads forum-endless loop for hours...And when it accepts it takes me back to the post I was ediditng-minus edits.
Edit finally went thru but subsequent previews or edits brings it right back...?


01 Ford F250 4x4 DRW Diesel, 01 Elkhorn 9U
Our camper projects page


DiskDoctr

PA

Senior Member

Joined: 05/29/2006

View Profile



Posted: 09/10/17 10:53pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Sunday night again. Forced me to login again when hitting subscribe.

I think this is when Cloudflare resets, too, and loses its "learned" information from the week [emoticon]

SidecarFlip

SE Michigan

Senior Member

Joined: 10/09/2016

View Profile


Offline
Posted: 09/11/17 07:11am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Got ot again yesterday, not really an issue, more of an irritation. I get it when I edit a post and that is the only time. I check the box and move on. Unlike TCM, no picture matching which is irritating.


2015 Backpack SS1500
1997 Ford 7.3 OBS 4x4 CC LB

jkwilson

Indiana

Full Member

Joined: 06/14/2010

View Profile


Offline
Posted: 09/11/17 11:52am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I typed up a fairly lengthy post, got the captcha screen which then gave the invalid topic error. Lost everything.


John & Kathy
2014 Grand Design Reflection 303RLS
2014 F250 SBCC 6.2L 3.73

JaxDad

Greater Toronto Area

Senior Member

Joined: 08/02/2011

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/12/17 05:03pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

And here I thought it was just me setting off some security alarm because I'm posting from up here in Canuckistan.

Of course I thought the admonition that I should have a good antivirus package on my 'puter to prevent malware was pretty funny....... considering I only ever post here from an iPad......

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next

Open Roads Forum  >  Forum Technical Support

 > Revenge of the captcha
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Technical Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2017 CWI, Inc. © 2017 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS