Motorhome Magazine Open Roads Forum: Anyone else have problems getting on rvnet?
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Around the Campfire

Open Roads Forum  >  Around the Campfire  >  General Topics

 > Anyone else have problems getting on rvnet?

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
Sponsored By:
mdcamping

CT

Senior Member

Joined: 03/04/2007

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/07/17 06:59am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Couple of days ago, but all good now

Mike


07 Toyota Tacoma,Double Cab, Max Towing 6,500lbs GCWR 11,100lbs
2011 Jayco X20E, Pro Series 800lb Weight Distributing Hitch
Husky Sway Bar, Prodigy Electronic Brake Control
McKesh Mirrors. "Towing with 165K"

State & Provinces we have camped


GaryKH

Vancouver Island

Senior Member

Joined: 01/20/2013

View Profile


Offline
Posted: 09/07/17 09:56am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

RVNet had let their security certificate expire. I'm using Firefox and it gave me that error also. Just had to "add Exception' and you were back in. It is a good thing if you are doing financial transactions eh!

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Around the Campfire  >  General Topics

 > Anyone else have problems getting on rvnet?
Search:   Advanced Search

Search only in Around the Campfire


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2017 CWI, Inc. © 2017 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS