Good Sam Club Open Roads Forum: Search
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  



Open Roads Forum  >  Search the Forums

 > Your search for posts made by 'festag' found 2 matches.

Sort by:    Search within results:
  Subject Author Date Posted Forum
RE: Fleetwood service centers

I was just at the Decatur, IN location a few weeks ago for some warranty work. I had a good experience. They completed the work within the timeframe estimated based upon the list of repair items I submitted in advance. In addition, they were good about repairing items I discovered once at the service center. While they accept drive ins without an appointment, you may end up waiting quite a while without one. While there, I observed some drive ins waited up to two weeks before a tech looked at their coach. The service center has a process to determine the sequence of servicing customer rigs. Appointments are first in line according to ones scheduled start date. For Drive ins, warranty and safety issues are next, followed by remaining repair work. They do their best to incorporate the drive ins interspersed with the scheduled appointments. Upon completion I was satisfied with the repairs. Some items I elected to address on my own. They have sites with 50amp power so that you can stay in your own rig at night. Water and a dump station is available at the west end of the service center. Each day your assigned tech will come to your site and take your rig to the service bay at 7am. Your rig will be returned at 3pm. For warranty and certain repairs, I recommend taking to the service center.
festag 09/05/19 06:22am Tech Issues
RE: Phone/email question

If you are using Gmail, you may need to change a security setting to allow “less secure” apps access to your account depending upon the email client you are using. To change this setting, go to you Google account page, select Security and the scroll down to the Less Secure App Access setting and turn this on. If it is your email client that is causing the issue, this will get you up and running. I advise looking into a different client or updating the one you have if an update is available. I just had this same issue on my laptop when trying to use an older version of Outlook to access my email. Changing the above setting resolved the login issue.
festag 08/22/19 04:37pm Technology Corner
Sort by:    Search within results:


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.